Skip to main content

Projektchef Brunberg Entreprenad AB

Brunberg Entreprenad AB är det lokala bygg- och måleriföretaget med bred kunskap och lång erfarenhet.

Företaget är beläget i Trollhättan med kontor och lager i Strömslund, den västra delen av Trollhättan. Vårt arbetsområde är i huvudsak Västra Götaland och spänner sig om en radie på ca 8 mil.

Vi utför alla typer av bygg, måleri, mur, puts och plattsättningsuppdrag åt företag, kommuner, kyrkor, föreningar och privatpersoner. Vi erbjuder helhetslösningar där kunden är i centrum och vi vill göra varje projekt till en referens. Vi arbetar aktivt med personal och hälsofrämjande åtgärder.

Är du vår nya projektchef?

Brunberg Entreprenad har många spännande projekt i Västra Götaland och söker därför en projektchef till vår organisation i Trollhättan.

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen och som motiveras av att nå resultat tillsammans med ditt team.

Du kommer få möjligheter till ett omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter i ett företag som står inför en generationsväxling.

Rollen innebär en koordinerande roll inom projektering, avtal, inköps- och leveransplanering, projektplan, uppföljning KMA i de olika projekten.

Vi erbjuder en roll där du får ansvar för projekten i sin helhet, vilket innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar, arbetsmiljö och projektekonomi. Detta för att uppnå hög kvalitet och lönsamma projekt med såväl nöjda kunder som medarbetare. Som projektchef är du involverad i flera projekt, av olika storlek, som löper parallellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med  byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet från byggbranschen samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. Du bör ha erfarenhet av om- och tillbyggnader, mindre nyproduktioner, restaureringar av lokaler och fastigheter.

I projekten förekommer regelbunden kontakt med beställare, kunder och leverantörer därför är det viktigt med naturlig fallenhet och kunskap i att kommunicera med människor såväl i tal som skrift. Du har god förmåga att samarbeta samt bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat. Det är viktigt att du har en prestigelös inställning till ditt arbete.

Sista ansökningsdag är 2023-08-31

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Mickael Brunberg, telefon 0706-10 00 74.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till mickael@brunbergs.com

Välkommen med din ansökan!

Vår främsta styrka ligger i våra medarbetare och vi tror på att mångfald är gynnsamt. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.